Preskočite na glavni sadržaj

URBAN 2019 Photo Awards: U Poreču izložba tri odabrana portfolija

Od 18. srpnja do 15. rujna 2019., u Zavičajnom muzeju Poreštine bit će otvorena izložba tri odabrana portfolija u sklopu međunarodnog fotografskog natječaja URBAN 2019 Photo Awards, čiji je organizator udruga dotART iz Trsta.
vrijeme: 18.07.2019.
mjesto: Zavičajni muzej Poreštine

Na deseto izdanje ovog međunarodnog fotonatječja ove godine je pristiglo više tisuća fotografija od više stotina natjecatelja iz čitavog svijeta. Radi se o rastućem međunarodnom natječaju koji prelazi granice isključivo internetskog pristupa te omogućava autorima da svoje radove predstave na izložbama fotografija u internacionalnom kontekstu. Natječaj je strukturiran u više različitih sekcija, a ove godine ponovno porečki muzej ugošćuje jednu u nizu „putujućih“ izložbi iz sekcije „Portfolio“. Porečkoj publici ove godine će se predstaviti troje talijanskih fotografa, a za svoje projekte bit će nagrađeni na završnoj ceremoniji URBANA koja će se održati u Trstu 26. listopada 2019. u sklopu manifestacije Trieste Photo Days.
Bit će izloženi sljedeći projekti:

• Mariagrazia Beruffi:  “La Boda”
• Roberto Di Patrizi: “Railway Station”
• Giovanni Paolini: “Urban Vision”.

Otvorenje izložbe u Poreču bit će 18. srpnja u 20 sati, a izložba će se moći razgledati do 15. rujna, svakodnevno od 10 do 21 sati.

Više o autorima i samim projektima: http://www.muzejporec.hr/hr/izlozbe/aktualne-izlozbe/