Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Odjel za kulturu pokrajine Liege – Belgija

Lokalna jedinica samouprave pokrajine Liege u Belgiji putem svog Odjela za kulturu traži partnere za prijavu na jesenski poziv Potpora za europske projekte suradnje u okviru Programa Kreativna Europa – potprograma Kultura. Ovom prilikom traže partnere za razvoj projekata u području glazbe, konkretnije s fokusom na mlade glazbenike (emerging artists) i razvoj njihovih karijera.
 

Nakon nedavne obnove i prenamjene povijesne zgrade iz 1950-ih po prvi puta samostalno raspolažu prostorom prikladnim za održavanje koncerata i organizaciju pratećih sadržaja.

 

Odjel za kulturu pokrajine Liege aktivno sudjeluje u lokalnim i međunarodnim projektima u području kulture što ih čini iskusnim i stručnim partnerima. Kao općenite prioritete svoje djelatnosti ističu poticanje razvoja publike i šire dostupnosti kulture, pružanje financijske i tehničke potpore umjetnicima i kulturnim djelatnicima te poticanje na međunarodnu mobilnost i suradnju u području kulture.

 

U okviru poziva potprograma Kultura za europske projekte suradnje zainteresirani su za sudjelovanje u svojstvu partnera, a otvoreni su i za suradnju na projektima u okviru budućih pilot-poziva inicijative Music Moves Europe.


Kontakt:
 

M. Julian Huls –European Funds Department

Rue du Vertbois 13A 4000 Liege BELGIUM

Phone: + 32 4 237 92 37

Mail 1 : julian.huls@provincedeliege.be

 

Partner search from Belgium