Preskočite na glavni sadržaj

Edukativni program u kolovozu uz izložbu Salvadora Dalija

Tijekom kolovoza, u prostoru Kneževe palače, održavat će se „Mala škola crtanja“ uz izložbu „Nadrealni svjetovi Salvadora Dalija“. Voditelj radionica je student diplomskog studija Akademije likovne umjetnosti, Josip Rončević, vanjski suradnik Narodnog muzeja Zadar. Na radionicama mogu sudjelovati svi posjetitelji, bez obzira na dob. 
vrijeme: 06.08.2019.
mjesto: Zadar

Termini održavanja:
- svaki utorak (6.8., 13.8., 20.8., 27.8.)

O voditelju radionica:
Josip Rončević, rođen 1991. godine u Zadru. Nakon završene gimnazije odlazi u Zagreb, gdje je diplomirao na Grafičkom fakultetu. Trenutno završava četvrtu godinu slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu na klasi Igora Rončevića. Sudjeluje u uredništvu časopisa studenata ALU „Skica“, izlagao je na nekoliko skupnih i na jednoj samostalnoj izložbi.

O radionicama:
Radionice se održavaju u Kneževoj palači utorkom (6.8., 13.8., 20.8., 27.8.)  od 19:00 do 21:00 sati (Postoji mogućnost organiziranja jutarnjeg termina prema upitu posjetitelja). Sudionici će, uz vodstvo, imati prilike naučiti osnove crtanja, od olovke do boje. Posjetitelji mogu sudjelovati na cijelom ciklusu radionica ili samo na jednom terminu, ovisno o njihovom interesu. Tema radionica se prilagođava interesu sudionika. Program se sastoji od kratkog uvodnog dijela u crtanje i izrade vlastitog crteža.

Cijena radionica je 30,00 kn po terminu.
Dob sudionika nije ograničena.
Sav materijal za realizaciju radionica osigurava Narodni muzej Zadar.

Prijave na radionicu i informacije: pedagog@nmz.hr