Preskočite na glavni sadržaj

Kantuni - kulturno-turistička manifestacija otoka Raba

Nakon uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – Kantuni ponovno će se održati od 2. do 6. kolovoza.
vrijeme: 02.08.2019.
mjesto: Rab
url: http://kantuni.com/rhea/
 

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), veličanstvena starogradska Pjaceta (Kantun susreta) i tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun), dočekuju sve posjetitelje željne jedinstvenih doživljaja. Posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji - sve to i još puno više očekuje nas od 2. kolovoza na "Kantunima".

 

Kantuni / Corners zaštićeni su kulturno-turistički projekt G.A.D. produkcije i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte kulturnog turizma i destinacijskog managementa.

 

Odvija se u javnim prostorima grada Raba, uz partnersku podršku Turističke zajednice Grada Raba.

 

Manifestacija je osmišljena s ciljem obogaćenja kulturno-turističke ponude u razdobljima pred- i posezone na otoku Rabu, s dugoročnim ciljem revitalizacije lokaliteta staroga grada i njegove preobrazbe u permanentno otvoreni prostor urbane zabave, kulture i baštine.


Facebook stranica projekta