Preskočite na glavni sadržaj

U Sarajevu svjetska premijera filma 'Da je meni ono što mi nije' Višnje Skorin

Film hrvatske redateljice i scenaristice Višnje Skorin "Da je meni ono što mi nije" svjetsku će premijeru imati na 25. Sarajevo Film Festivalu (SFF) u natjecateljskom dijelu programa, u kategoriji "Dokumentarni film".
vrijeme: 16.08.2019.
mjesto: Sarajevo
url: https://www.sff.ba/

Kako se ističe u najavi, film "Da je meni ono što mi nije" jedan je od tri hrvatska filma na ovogodišnjem SFF-u a prati životnu priču Sandre Jurak koja je devedesetih godina bila prateći vokal nekim od najvećih estradnih imena tog doba.
Spletom nesretnih okolnosti, Sandra ostaje bez posla i danas joj ni jedan posao nije stran: čisti stanove, brine o zgradama, njeguje osobe starije životne dobi. No njezina je ogromna želja vratiti se na estradu pa se Sandra, u pedesetoj godini života, prijavljuje kao natjecateljica na televizijskom showu "Nikad nije kasno", nadajući se uspjehu.

Redateljica Višnja Skorin nakon diplomiranja na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu niz je godina radila kao scenaristica i redateljica na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT). Suosnivačica je studija 3D2D Animatori, produkcijske kuće specijalizirane za animirane filmove i vizualne efekte.

Jubilarno 25. izdanje Sarajevo Film Festivala održat će se od 16. do 23. kolovoza, a publici će ponuditi rekordnih 270 filmova iz 56 zemalja svijeta, među kojima 68 svjetskih i 18 međunarodnih filmskih premijera.
Film Višnje Skorin "Da je meni ono što mi nije" bit će prikazan u Kinu Multiplex Cinema City - Sala 1. (Hina)