natječaj

Poziv za prijavu filmova na 6. Festival Novih


vrijeme: 14.09.2017. - 17.09.2017.
prijava: 25.08.2017.
mjesto: Slavonski Brod

SB Film poziva autore i producente dokumentarnih filmova da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na 7. Festivalu Novih, međunarodnom festivalu dokumentarnog filma koji će biti održan od 14. do 17. rujna 2017. u Slavonskom Brodu. Natječaj je otvoren do 25. kolovoza 2017. godine.

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni tijekom posljednje tri godine, bez obzira na trajanje i tehniku snimanja.
 
Za selekciju, kao i za samu natjecateljsku projekciju, autori se mole da šalju isključivo filmove postavljene na video servisima Vimeo ili Youtube.
 
Prijava filma vrši se samo i isključivo popunjavanjem online prijavnice.

Organizator se obvezuje da kopije filmova neće koristiti u komercijalne svrhe. Organizator zadržava pravo korištenja isječaka iz filmova za prikazivanje na internetu i televiziji u svrhu promidžbe festivala.Filmovi odabrani u konkurenciju moraju imati engleske titlove.
 
Žiri Festivala Novih dodijeliti će nagradu za najbolji film, a film nagrađen najvišom ocjenom posjetitelja biti će nagrađen nagradom publike.

(R.P.B., 05.07.2017)