Preskočite na glavni sadržaj

Kunstbunker Music & Art festival 2019

Od 29. do 31. kolovoza se u Dugoj Resi održava Kunstbunker Music & Art Festival u organizaciji Udruge Kunstbunker Duga Resa, a u sklopu umjetničkog koncepta Open Art 2019. likovnog i konceptualnog umjetnika Nikole Vukmanića. Ulazak na sva događanja je besplatan!
vrijeme: 29.08.2019.
mjesto: Duga Resa
url: https://hr-hr.facebook.com/events/728681404238008/
U četvrtak 29. kolovoza s početkom u 20 sati se u Galeriji Demokratskog rasadnika Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa otvara izložba Gordane Bakić Vlahov „Mjesta promjene“.


Izlagačica je izvanredna profesorica na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a dugoreška izložba je dio njezine izložbe „Obnovljeno“ iz Galerije Studentskog centra u Zagrebu koja je lani proglašena najboljom po ocjeni Hrvatskog društva likovnih umjentika.


U petak i subotu 30. i 31. kolovoza u Parku vila, a u slučaju kiće ispred POU Duga Resa, održat će se ostali festivalski program.


U petak 30. kolovoza s početkom u 19 sati razgovaramo s nakladnikom Josipom Pandurićem iz nakladničke kuće „Disput“ o Ireni Lukšić, hrvatskoj književici iz Duge Rese koja nas je nedavno prerano napustila.


Od 20 sati nastupa Pavle Jovanović sekstet, a od 21.30 sati disk džokej Omen stvara eksperimentalni zvuk.


U subotu 31. kolovoza s početkom u 20 sat održat će se još dva jazz koncerta, ovoga puta Ian Kapec benda i sastava Sunrise Sessions.


Kunstbunker Music & Art Festival podržavaju Grad Duga Resa, Karlovačka županija, Ministarstvo kulture i Karlovačko.