Preskočite na glavni sadržaj

1. Land art izložba u Lovranu 'Skulpture uz more'

Otvoren je poziv umjetnicima na sudjelovanje na prvom izdanju cjelogodišnje prodajne land-art izložbe umjetničkih skulptura i slika u Lovranu (Opatijska rivijera) uz Lungomare (šetnica uz more) i pod morem, u parkovima i u Starome gradu Lovran (Galerija Guc i Kula) - 'Skulpture uz more' od 20.09. - 30.09. 2019 na temu 'More: Volim more i cijeli život živim s morem' - 'I love the sea and my whole life I live with it'.
prijava: 20.09.2019
mjesto: Lovran
 

Umjetnici su pozvani poslati svoje vizualne primjere i opise radova

od 1.9.2019 - 20.09.2019 na email: ira.gaia@gmail.com

 

• Opis manifestacije
 

Skulpture uz more je cjelogodišnja prodajna land art izložba od 20.-30.09.2019 u Lovranu (Opatijska rivijera) suvremenih umjetničkih i/ili interaktivnih skulptura i slika koje sjedinjuju znanost&umjetnost&nove tehnologije u jednoj skulpturi. Skulpture i slike će biti izložene uz Lungomare (šetnica uz more)  i pod morem, u parkovima i u Starome gradu Lovran (Galerija Guc i Kula). Slikari su pozvani i uključeni na stvaralaštvo na istim lokacijama.
 

Umjetnici se biraju putem otvorenog međunarodnog natječaja. Manifestacija bi bila praćena godišnjim katalogom i online arhivom/izložbom u originalnom ambijentu svih umjetnika i skulptura. Manifestacija je ''art in residence'' u trajanju od 10 dana i natječaj zahtjeva vizualni koncept skulpture poslan emailom na ira.gaia@gmail.com 
 

Umjetnici su odgovorni za vlastiti materijal i postavljanje skulpture, dok organizator mora osigurati smještaj za vrijeme rezidencije te promociju umjetnika i prodaju skulptura.