Preskočite na glavni sadržaj

Koncert Nine Kraljić i Dunje Knebl na Danima otvorenih vrata Centra za kulturu i informacije Maksimir

Centar za kulturu i informacije Maksimir u subotu, 14. i nedjelju, 15. rujna, organizira Dane kulture u kvartu – Kultura bla, bla, bla. Za sve posjetitelje pripremljen je bogat program – od glazbenih, plesnih i dramskih radionica za najmlađe i školarce, sve do dva vrhunska koncerta. Tako će u subotu za kraj programa u parku iza CKIM-a nastupiti Ricardo Luque i prijatelji, dok će posjetitelji ove manifestacije u nedjelju u 19 sati moći uživati na koncertu Nine Kraljić i Dunje Knebl uz bend Kololira.
vrijeme: 14.09.2019.
mjesto: Zagreb; Centar za kulturu i informacije Maksimir
url: https://www.mojmaksimir.com/
 

Koncertom pod nazivom „Pjesme s one strane vremena“ otići ćemo u prošla vremena na način Nine Kraljić, a nakon koncerta ostanite na panelu „Tradicija s ove strane vremena ili zašto Dunja Knebl i Nina Kraljić reinterpretiraju baštinu na svoj način“.

 

Nina Kraljić, 27 godišnja je pjevačica, glazbenica i sinkronizator (voice actress) crtanih filmova. Pobjednica je prve sezone natjecateljske emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske 2015. godine, nakon čega je iste godine objavila i svoj prvi singl „Zaljuljali smo svijet".

 

Dunja Knebl rođena je u Zagrebu gdje je završila studij jezika na Filozofskom fakultetu i veći dio života radila kao prevoditeljica. Proputovala je mnoge zemlje, živjela na nekoliko kontinenata, a vrativši se u Hrvatsku tek joj je u kasnijim godinama života omiljeni hobi postao i profesija - počela je pjevati za širi auditorij nakon što je otkrila da postoji veliki broj hrvatskih tradicijskih pjesama koje nisu nikad snimljene.

 

Prije koncerata pozivamo vas da nam se već od 16:00 sati pridružite na brojnim programima u parku. U subotu, 14. rujna od 14:00 sati ne propustite – nastup Traumatic Arts, Tricycle Traume, Udruge Pokret, koncert orkestra SO DO – El Sistema Hrvatska, demostraciju karatea Zagrebačkog karate saveza, radionicu oslikavanja lica, likovne radionice, radionice plesa na svili kao i brojne sportsko-rekreativne sadržaje. Pogledajte i nastupe zračnih i cirkuskih vještina kao i oslikavanje murala na zgradi Centra.

 

U nedjelju od 14 sati ne propustite predstavu Tricycle Traume „Mala noćna mora“, plesni nastup Udruge Pokret i folklornih ansambla, likovne radionice, periodične nastupe zračnih i cirkuskih vještina, kao i ponudu tradicijskih sadržaja – ručno rađeni nakit, domaći prehrambeni proizvodi.

 

Svi programi na Danima otvorenih vrata su besplatni!