Preskočite na glavni sadržaj

Natjecanje Papandopulo 2019.

Prestižno glazbeno natjecanje ove će se godine po prvi puta održati od 1. do 5. listopada 2019. u Hrvatskom glazbenom zavodu. Natjecanje se otvara u utorak 1. listopada, svečanim koncertom “Classic & Jazz” kojim će se prigodno obilježiti i UNESCO-ov Međunarodni dan glazbe. 
vrijeme: 01.10.2019.
mjesto: Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod
url: https://www.natjecanje-papandopulo.org/

Ovogodišnje izdanje zaokružuje četverogodišnji ciklus u kojem su se predstavili svi solistički instrumenti te solo pjevanje, a otvoreno je za standardne komorne sastave, nestandardne komorne sastave (3-6 glazbenika) te jazz glazbenike.

Ocjenjivačke sudove čine renomirani hrvatski i inozemni umjetnici koji su ujedno i članovi ocjenjivačkih sudova na međunarodnim natjecanjima. Tako ocjenjivački sud za komorne sastave čine Vladimir Krpan (predsjednik), Goran Končar, David Grigorian, Dragan Sremec i Dario Teskera, a za jazz kategorije David Gazarov (predsjednik), Neven Frangeš, Primož Grašič, Lela Kaplowitz, Mario Mavrin i Saša Nestorović.

Natjecanje se održava u organizaciji Unisona - Hrvatskog glazbenog saveza uz potporu Ministarstva kulture RH i Ureda za kulturu Grada Zagreba.

I ovogodišnje Natjecanje Papandopulo otvoreno je za javnost!

Detaljnije informacije:
https://www.natjecanje-papandopulo.org/
https://www.facebook.com/natjecanjepapandopulo/