Preskočite na glavni sadržaj

Vinyl Factory #3 u Tvornici kulture

Vinyl Factory je zajednički projekt Vinyla i Tvornica kulture s ciljem promocije autorskih bendova koji su svojim nastupima u Vinylu premašili kapacitet kluba. U subotu, 12. listopada, u sklopu tog projekta će nastupiti grupa Mangroove, a uz njih ćemo slušati Kozmodrum i Truth ≠ Tribe.
vrijeme: 12.10.2019.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2
url: http://www.tvornicakulture.com
Program Vinyl Factory održava se u Velikom pogonu, od travnja do prosinca 2019. godine, u sklopu brojnih kulturnih događanja koja će obilježiti 20 godina Tvornice Kulture.

 

Mangroove se u Tvornicu vraća nakon impresivnog samostalnog nastupa održanog ranije ove godine gdje su promovirali svoj briljantni, od kritičara i publike hvaljeni album "Srce" te se ovim albumom kreativni tandem kojeg čine Željka Veverec i Toni Starešinić  potvrdio kao jedan od najkvalitetnijih groove pop sastava na sceni.

 

Željka i Toni su kroz svoju glazbu uspjeli ostvariti suradnje s nekim od najboljih domaćih glazbenika pa su tako svoj trag u njihovim pjesmama ostavili i Tedi Spalato, Igor Geržina, Nikola Marjanović, Viktor Lipić, Janko Novoselić, Zvonimir Šestak, Goran Delač, Mario Penton Hernandez, Andrej Jakuš i mnogi drugi. Napisali su i hit pjesmu „Tebi putujem“ koji izvode Chui i Josipa Lisac te glazbenom scenom uspješno plove već deset godina.

 

Ulaznice za Vinyl Factory #3 po cijeni od 40 kn potražite na svim Entrio prodajnim mjestima ili online putem linka.