Preskočite na glavni sadržaj

'Bitange i princeze Jubilej Show' u kazalištu Luda kuća

15 godina je prošlo od kad je snimljena pilot-epizoda sitcoma 'Bitange i princeze', a 10 godina od kako je završila posljednja, peta sezona serije. U međuvremenu se broj fanova povećava iz generacije u generaciju, te su 'Bitange i princeze' dosegle kultni status ne samo u Hrvatskoj već i u regiji.
vrijeme: 16.10.2019. 20 h
mjesto: Zagreb; Luda kuća, Ulica kralja Zvonimira 63
url: https://ludakuca.hr/
Svjesni toga, glavni glumci i autor serije odlučili su obilježiti ta dva jubileja, te fanovima 'pokloniti' večer druženja nazvanu 'Bitange i princeze Jubilej Show' na kojoj će izvesti i sasvim novi igrani materijal, majicama i plakatima nagraditi znalce koji uspiju odgovoriti na kviz pitanja, te se kroz druženje prisjetiti i nekih glumaca i trenutaka iz serije.

 

Osim glavnih glumaca Tarika, Renea, Keče, Mile, Nataše i Dražena Čučeka, s fanovima će se družiti i Željko Duvnjak (popularni Inspicijent iz serije) u ulozi voditelja, autor serije Goran Kulenović, bend Mile Elegović, a predstavit će se i velik dio kreativaca koji su stajali iza uspjeha 'Bitangi i princeza', i sve to uz pomoć video-studija Microfilm, audio-studija Robson, kazališta Luda kuća te producentske kuće Interfilm.

 

'Bitange i princeze Jubilej Show' igrat će samo 16.10. u 20:00 h u kazalištu Luda Kuća (Zvonimirova 63), a fanovi besplatne ulaznice mogu podići na blagajni kazališta u ponedjeljak 14.10. od 12 sati (maksimalno 2 ulaznice po osobi).