Preskočite na glavni sadržaj

Događanja u Galeriji Antuna Augustinčića

Galerija Antuna Augustinčića / Studio Galerije Antuna Augustinčića poziva u petak, 18. listopada 2019., u Klanjec, na događanja u sklopu ovogodišnjih Dana europske baštine. Program će se održavati od 9 do 15 sati.
vrijeme: 18.10.2019.
mjesto: Klanjec - Galerija Antuna Augustinčića (Trg Antuna Mihanovića 10), Studio (Ulica dr. Ivana Broza 2)
url: http://www.gaa.mhz.hr/

Galerija Antuna Augustinčića sakuplja, čuva, proučava i prezentira djelo ovog velikana modernog kiparstva, koje predstavlja nezaobilazan dio hrvatske, europske pa i svjetske umjetničke baštine. Uz to se svesrdno trudi da u svakom trenutku i za najširi krug korisnika - bez obzira na njihovu dob, ranjivost, porijeklo i obrazovanje - bude ishodištem njihovih najraznovrsnijih bavljenja skulpturom.

Na dan koji je GAA posvetila baštini umjetnosti i zabave, posjetitelji će osim stalnog postava moći razgledati dvije recentne izložbe mladih kiparica (Marina Cvitić - rodovi predaka, izložba uklopljena u stalni postav Galerije povodom Međunarodnog dana mira, te Valentina Rašan - izložba u Studiju Galerije), učiti, istraživati i zabaviti se na našim interaktivnim multimedijalnim kioscima, sudjelovati u likovnoj radionici Modeliranjem gline spoznajmo održivost te upoznati našu muzejsku čuvaonicu.

***
Izložba u GAA
Marina Cvitić - rodovi predaka

Interaktivni multimedijalni kiosci
Kvizovi, igre i raznovrsni multimedijalni sadržaji

Likovna radionica
Modeliranjem gline spoznajmo održivost

Muzejska čuvaonica
Obilazak

Izložba u SGAA
Valentina Rašan