Preskočite na glavni sadržaj

Work-in-progress 'Mala čuda'

U srijedu, 16. listopada, u 20 sati, u galerijskom prostoru ‘Kak se šika’, premijerno će se izvesti work-in-progress ‘Mala čuda – priča druga’, autorski projekt Sanje Milardović, koji je nastavak omnibus projekta ‘Mala čuda’, u produkciji umjetničke organizacije TeatruM.
vrijeme: 16.10.2019. 20 h
mjesto: Zagreb; Ilica 93
 

Projekt je zamišljen da svaku priču/predstavu režira druga redateljica; prvu i premijernu 2018. godine režirala je Helena Petković. Ovogodišnju režira sama autorica Sanja Milardović, a u planu je i treća u režiji Natalije Manojlović te zaključna četvrta priča kao zaključak projekta.

 

Također, ideja cijelog projekta je da i publika prati nastajanje priča i gleda ih u ‘epizodama te svojim sugestijama sudjeluje u oblikovanje završenog rada gdje se tri priče spoje, odnosno kockice povežu i poslože u četvrtu, završnu cjelinu.

 

‘Mala čuda’ nastavak su razvijanja platforme Umjetničke organizacije TeatruM kojom se razvijaju projekti autorskih imena mlađih generacija te onih već etabliranih autora mlađih generacija kao što je i primjer s ovim projektom Sanje Milardović.