radionica, kolonija

Masterclass kontorcionizma s Ninom Burri


vrijeme: 17.09.2017. 20-23 h
mjesto: Spšlit; HALA 100 (zgrada pogona Slobodne Dalmacije, Ulica Hrvatske mornarice 4

Splitski suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 organizira masterclass kontorcionizma s jednom od najvećih zvijezda ove cirkuske discipline Ninom Burri. Masterclass se održava 17. rujna u HALI 100 od 20 do 23 sata.

Nina Burri (Švicarska) definitivno ima netipičnu kontorcionističku priču jer se ovom cirkuskom disciplinom počela baviti u tridesetima, nakon desetogodišnje profesionalne karijere balerine. Iako je baletnom karijerom stekla odličnu podlogu za kontorcionizam, isto je neobično što se s njim počela baviti tako kasno i tako uspješno.
 
Na trosatnoj radionici Nina će polaznike prvo provesti kroz anatomiju razgibavanja, a zatim će razgibati čitavo tijelo i bitne skupine mišića/ligamenata koji će im pomoći da svaki dan možemo ulaziti dublje u vježbe. Na radionici ćemo koristiti tehnike iz pilatesa, joge i naravno, kontorcionizma.
Nina će nam također približiti njezinu svakodnevnu rutinu treniranja i znanje koje ima o treningu u različitim životnim dobima. Na kraju radionice imat ćemo priliku za Q+A (pitanja i odgovore) i Nina će raditi individualno s polaznicima da im pomogne identificirati na čemu bi trebali jače raditi ako žele napredovati u kontorcionizmu.
 
Ova radionica namijenjena je polaznicima svih levela jer će Nina prolaziti kroz početne, srednje i napredne vježbe tako da nitko ne ostane zakinut za informacije i pomoć u razgibavanju.
 
Cijena radionice je 200 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen.
Prijave na mail antonia.kuzmanic@gmail.com kao i potvrda uplate kotizacije koju je moguće ostvariti putem bankovnog transfera (Pozitivna sila, Biskupa Jurja Dobrile 6, 21 000 Split),
IBAN HR5523400091110317887 u Privrednoj banci Zagreb.
 
Više informacija u inboxu facebook stranice organizatora (https://web.facebook.com/ROOM100SOBA100) i na broju 099 668 1189.
 
Rad ROOM 100 u 2017. godini podržava Zaklada Kultura nova, a masterclass se realizira uz financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.


(R.P.B., 13.09.2017)