Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na prijavu za sudjelovanje na Rotterdam Labu

Rotterdam Lab pokrenut je 2001. godine. Riječ je petodnevnoj radionici za producente u usponu. Naredno izdanje održat će se od 25. do 29. siječnja 2020. godine.
vrijeme: 25.01.2020.
mjesto: Nizozemska; Rotterdam
url: https://iffr.com/en/rotterdam-lab
 

Glavni cilj radionice je omogućiti producentima stručno usavršavanje u području financiranja filmova, prodaje i distribucije te im omogućiti međunarodno umrežavanje.

 

Na Rotterdam Labu svake godine sudjeluje 60 producenata iz 24 zemlje te se usavršavaju kroz radionice, pitching, otvorene diskusije, individualno savjetovanje, panele i prezentacije koje vode stručnjaci iz raznih područja audiovizualnog sektora.

 

Rotterdam Lab nudi raznolik program koji uključuje neka osnovna znanja o produciranju filmova kao i nove informacije o razvoju i promjenama u industriji.

 

Pravo prijave imaju producenti koji imaju vlastitu produkcijsku tvrtku ili producenti zaposleni u produkcijskoj tvrtki (produkcijska tvrtka - fizička ili pravna osoba registrirana za proizvodnju audiovizualnih djela upisana u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj)

- koji su producirali najmanje 2 kratkometražna filma

- u narednom periodu planiraju koproducirati dugometražni film

 

Hrvatski audiovizualni centar poziva sve zainteresirane producente koji zadovoljavaju navedene uvjete da najkasnije do 13. studenog 2019. godine pošalju:

1. životopis i filmografiju

2. osnovne informacije o produkcijskoj tvrtki

3. motivacijsko pismo

 

Sva dokumentacija mora biti poslana na hrvatskom i engleskom jeziku na mail adresu: proizvodnja@havc.hr.

 

Sudionike odabire Rotterdam Lab u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Pri izboru sudionika posebna pozornost se posvećuje tome da razina iskustva i znanja sudionika bude podjednaka.

 

Odabranim sudionicima bit će pokrivena akreditacija, smještaj i kotizacija za sudjelovanje u programu.

 

Sve ostale detalje potražite na ovoj poveznici.

 

Izvor: HAVC