Preskočite na glavni sadržaj

Književnost na kantautorski način - kantautorsko-književni susret u Velikoj Gorici

Kantautorsko-književni susret sa Sinišom Beloševićem i velikogoričkim pjesnikinjama i pjesnicima će se održati u utorak, 12. studenoga, u 19 sati, u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice Velika Gorica.
vrijeme: 12.11.2019. 19 h
mjesto: Velika Gorica; Gradska knjižnica Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37
url: http://www.knjiznica-vg.hr/
Gosti: Siniša Belošević, kantautor
Slavica Sarkotić, Zorica Krznar Blagec, Đurđa Jandriš Parać, Marija Ajša Peuc, Zdenka Mlinar, Nada Kološa, Stjepan Detelić, Tomislav Galeković
 
Velikogorički glazbenik i skladatelj Siniša Belošević mnogima je poznat kao česta glazbena pratnja književnim susretima velikogoričkih autorica i autora. Mnogima od njih uglazbio je stihove koje ćemo imati priliku čuti – pročitane i odsvirane – na ovom kantautorsko-književnom susretu. Uz Sinišu Beloševića pridružit će nam se i Slavica Sarkotić, Zorica Krznar Blagec, Đurđa Jandriš Parać, Marija Ajša Peuc, Zdenka Mlinar, Nada Kološa, Stjepan Detelić, Tomislav Galeković.
 
Siniša Belošević rođen je u Zagrebu 1954. godine. Po struci je inženjer aeronautike i kontrole zračnog prometa, ali u glazbu je zaljubljen od dana kad se rodio. Godine 2002. osnovao je vokalni ansambl „Zlatne godine“ čiji je dugogodišnji voditelj i s kojim je na nizu domaćih i međunarodnih festivala i natjecanja osvojio nekoliko zlatnih nagrada i na desetke priznanja.