Preskočite na glavni sadržaj

Predstava 'Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2' na Sceni Vidra

'Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2' autora Stanka Holcera  igra u nedjelju, 24. studenoga, od 20 sati, u Sceni Vidra (Draškovićeva 80). U mjesecu studenom ova komedija osim u Zagrebu igra u Vinkovcima, Umagu, Bjelovaru, te u Vodicama.
vrijeme: 24.11.2019. 20 h
mjesto: Zagreb; Scena Vidra, Draškovićeva 80
url: http://www.scenavidra.hr/
O predstavi:

Američka serija „Seks i grad“ osvojila je cijeli svijet, a sada i mi imamo nešto autentično, urnebesna komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. I glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.
 
Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. I dok Zvjerka - voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.
 
U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile.
 
Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer. U predstavi igraju Maja Matijević (Čupka), Danijela Bitić Grbović (Čarna) i Danilo Petrović (voditelj – muška zvjerka).