Preskočite na glavni sadržaj

Fiat lux - izložba Foto kluba Lošinj

U petak, 13. prosinca 2019., u 19.30 sati, u Galeriji Fritzi u Malom Lošinju otvorit će se Fiat lux, godišnja izložba Foto kluba Lošinj, pod nazivom 'Rađanje jedne predstave. 2019. – četrdeseta godina JAK-a'. Izložba ostaje otvorena do 4. siječnja 2020.
vrijeme: 13.12.2019.
mjesto: Galerija Fritzi, Mali Lošinj
url: https://www.muzej.losinj.hr/

Foto klub Lošinj ovogodišnjom se izložbom pridružuje obilježavanju 40. obljetnice od osnutka Amaterskog kazališta „Josip Antun Kraljić“. Sedmero fotografa pratilo je ovaj kazališni ansambl tijekom priprema za predstavu Specijalna pošiljka koja je izvedena u Malom i Velom Lošinju, a osim nje fotografirali su i izvedbe predstave Našem brodu Lošinj na Susku i Unijama. Članovi foto kluba ovom su izložbom zakoračili u drugačiju formu vizualnog izražavanja: fotografsku priču. Izložba naziva Rađanje jedne predstave pripovijeda o mukotrpnom procesu stvaranja predstave, od prvih čitanja i proba preko osmišljavanja scenografije i kostimografije do samih izvedbi pred publikom... Opširnije
 
Izložba će biti otvorena do 4. siječnja 2020. godine. Radno vrijeme za posjetitelje je od utorka do petka od 10 do 13 te od 17 do 19, a subotom od 10 do 13 sati (ponedjeljkom, nedjeljom i blagdanom zatvoreno).