Preskočite na glavni sadržaj

'Znanjem do Zvijezde - primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice'

KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj poziva sve zainteresirane na interpretacijske šetnje studenata Veleučilišta u Karlovcu i inicijative građanki u sklopu Dana Zvijezde, 16. prosinca, pod motom 'Naša nas baština povezuje'.
vrijeme: 16.12.2019.
mjesto: Karlovac
url: https://www.facebook.com/UDRUGAKAMATRIX/


U sklopu proslave "Dana Zvijezde" kroz cijeli dan održat će se četiri interpretacijske šetnje koje će voditi studentice i studenti Veleučilišta (3. godina ugostiteljstva) te posebna interpretacijska šetnja inicijative građanki. Interpretacijom baštine u zajedničkim šetnjama želimo doprinijeti ne samo podizanju svijesti o vrijednosti karlovačke baštine, već doprinijeti aktivnom stvaranju zajednice. U toj zajednici susreću se studenti koji studiraju u Karlovcu i građani koji u njemu žive, stručnjaci o baštini i laici, življena svakodnevica i bitne epizode iz prošlosti, grad kakav je bio i grad kakav je sada, poznato i nepoznato.

 

"Dan Zvijezde" i "Šetnje Zvijezdom" dio su projekta "Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice", KA-MATRIX – Udruge za društveni razvoj i partnera Veleučilišta u Karlovcu. Ukupna vrijednost projekta iznosi 763.224,25 kuna.

 

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 648.740,61 kuna (85%), a preostali iznos Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (15%).

 

Facebook event