Preskočite na glavni sadržaj

Tara Ivanišević: Napravljeno – radni naslov za napraviti

Izložba vizualne umjetnice Tare Ivanišević pod nazivom 'Napravljeno – radni naslov za napraviti' održava se u Galeriji Miroslav Kraljević u Zagrebu, od 9. siječnja do 2. veljače 2020.
vrijeme: 09.01.2020. / otvorenje 9.1. u 20h
mjesto: Zagreb, Galerija Miroslav Kraljević

'Napravljeno – radni naslov za napraviti' umjetnički je rad o jednoj od temeljnih aktivnosti – radu. Bez obzira na mjesto u društvu, dnevne navike, vrstu posla, osobne senzibilitete, dob i mnoge druge stvari, rad prati praktički svakoga, pa i onoga koji ne mora ili ne radi, jer se rad može svesti i na razumjevanje da tijelo radi kako bi održalo sebe što dulje na životu.

Toliko široka tema sužava se samim doticajem, u ovom slučaju fokusirajući se na rad u kontekstu umjetničkog i freelancer rada. Kroz izložbu sastavljenu od tri elementa – knjižice, fotografija i kratkog filma, autorica izlaže ono što je nekoć bilo za napraviti, a sada je napravljeno. Iskustvo istovremenog rada i osvrtanja na rad, pobrojavanje njegove količine, kvalitete i popratne sadržaje doživljava svoj ironičan kraj – kraj rada i početak izložbe.

www.g-mk.hr

Radno vrijeme:
uto - pet: od 14 do 20h; sub: 10 - 15h.