Preskočite na glavni sadržaj

Američki Moonchild nastupa 7. veljače u Boogaloo klubu

Američki neo-soul trio Moonchild u povodu promocije novog albuma'"Little Ghost', kreće na europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu u petak, 7. veljače, u zagrebačkom Boogaloo klubu, najavio je organizator koncerta Hangtime Agency.
vrijeme: 07.02.2020.
mjesto: Zagreb; Boogaloo klub, Ulica Grada Vukovara 68
url: http://www.boogaloo.hr/
Svojim jedinstvenim stilom, koji je mješavina alternativnog R&B, soula i new-school jazza, osigurali su svoje mjesto na današnjoj glazbenoj sceni, koje će na turneji potvrditi izvodeći nove materijale.
 
Aktualni album "Little Ghost" podržali su Phil Taggart, Jamz Supernova i Clara Amfo (BBC Radio 1), Huey Morgan (BBC 6Music), KCRW i Jazz FM (na kojem je uvodni singl "Too Much to Ask" dospio na A playlistu) te je osvojio novinarska priznanja magazina Complex, Paste i The Vinyl Factory.
 
Novo izdanje odražava bezgraničnu glazbenu energiju multiinstrumentalista Amber Navran, Maxa Bryka i Andrisa Mattsona, dok su istraživali neke od najosobnijih aspekata onoga što je potrebno za biti zaljubljen i vjeran onome što jesi.
 
Trojac iz Los Angelesa počeo je suradnju dok su studirali University of Southern California, a na glazbenoj sceni debitirali su 2012. s albumom "Be Free".
 
Kroz neovisnu britansku izdavačku kuću Tru Thoughts objavili su još dva albuma,"Please Rewind" iz 2015. i "Voyager" iz 2017., na kojima su koristili harfu i druge žičane instrumente.
 
Moonchild su u karijeri surađivali s vrlo cijenjenim imenima iz glazbenog svijeta, uključujući Kamasia Washingtona, Steviea Wondera, The Internet i Jill Scott. (Hina)