Preskočite na glavni sadržaj

I ovo ljeto Resistance na Ultra Europe festivalu (Odgođeno!)

Višestruko nagrađivani techno i house glazbeni koncept Resistance, najavljuje svoj povratak na jednu od najposebnijih pozornica u cijeloj regiji, istaknuli su u četvrtak iz organizacijskog odbora Ultra Europe festivala.
vrijeme: 09.07.2020.
mjesto: Split, Brač, Hvar, Vis
url: https://ultraeurope.com/
Pomični krov, specijalna rasvjeta i vizualni efekti te najsuvremenija produkcija koja posjetitelje vodi u neki drugi svijet, kao i pogled na staro gradilište Brodosplita, tom svjetskom brendu daje dodatni pečat, navodi se u priopćenju.
 
"Zbog svog kultnog statusa i na traženje velikog broja fanova, ova će plesna arena osvanuti u dosad najvećem izdanju, a najavljeni su i prvi izvođači - Adam Beyer, Anna, Charlotte De Witte, Maceo Plex i Marco Carola najavljuju svoj dolazak od 10. do 12. srpnja na stadion Park Mladeži te obećaju poseban underground spektakl za sve one koji se odluče zabaviti pod svodom ove magične pozornice", najavili su organizatori. 
 
Organizatori ULTRA Europe 2020. najavljuju novi susret s više od 160.000 obožavatelja, koji će se održati od 9. do 15. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. Već su u prodaji ulaznice za tri dana ULTRA Music festivala na splitskom stadionu Park Mladeži, a prodaju se i ulaznice RESISTANCE Croatia, koje posjetiteljima omogućuju uživanje u čak šest dana glazbe.
 
Potpuno ULTRA iskustvo, koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri lokacije i deset party stanica, omogućuju ulaznice Destination ULTRA Europe, a osim na tri festivalska dana u Splitu, vode i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač Regatta, ULTRA Beach Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis, stoji u priopćenju. (Hina)