Preskočite na glavni sadržaj

Foto natječaj 'epekarifoto'

Fotoklub Rijeka raspisuje natječaj za najbolju, najneobičniju fotografiju napravljenu od subote, 1., do petka, 7. veljače 2020., na ulicama i trgovima ili na bilo kojem drugom mjestu u gradu, a interpretira neki od programskih događanja EPK-a ili scene sa subotnjeg otvorenja ili pak instalacije koje su dio EPK-a 
vrijeme: 01.02.2020.
url: http://fotoklubrijeka.hr/

Fotoklub Rijeka objavio je foto natječaj EPEKARIFOTO, na kojem mogu sudjelovati svi, neovisno jesu li profesionalci ili amateri.

Upute za sudionike natječaja:
  1. Svaki autor printa svoju fotografiju /20 x 30 cm/  kako   bi mogao kontrolirati kvalitetu, kao prvi i najvažniji razlog, a drugi je što mi za ovu akciju nemamo budžet, već to radimo dobrovoljno kao naš mali doprinos ovom pozitivizmu koji se razvija u našem gradu.  
  2. Isprintana fotografija treba točno biti dimenzija 20 x 30 cm zbog tehničkih uvjeta postavljanja izložbe.
  3. Postavljanje počinje u četvrtak, 6. veljače, od 15  do  20 sati i u petak od 10 do 21 sati i tad autori mogu doći sa svojom isprintanom fotografijom do Galerije Principij, Ul. pod Voltun 4  gdje će ih dočekati aktivisti Kluba i njihovu fotografiju postaviti na zid.
  4. Svi sudionici izložbe trebaju uz popunjenu prijavnicu poslati i fotografiju u digitalnom formatu koju izlažu na e-mail: fotorijekaepka@gmail.com
Otvorenje izložbe je u subotu, 8. veljače u 12 sati u Galeriji  Principij, Ul. pod Voltun 4.

Tekst natječaja i prijavnica dostupni su na:
http://fotoklubrijeka.hr/natjecaj-epekarifoto-2020/