Preskočite na glavni sadržaj

'Večer filmske glazbe' u Opatiji

U petak, 7. veljače 2020., s početkom u 20 sati, u opatijskom centru Gervais održava se “Večer filmske glazbe“ u izvedbi Hollywood Film Music Quarteta.
vrijeme: 07.02.2020.
mjesto: Opatija, centar Gervais
url: https://www.festivalopatija.hr/centargervais/

Akademski glazbenici u sastavu Martina Drakulić (violina), Lara Silvestri (violina), Petar Haluza (viola) i Lovro Kovačević (violončelo) predstavit će skladbe iz poznatih hollywoodskih ostvarenja, a njihovi izvrsni nastupi praćeni video projekcijama jednako će oduševiti ljubitelje glazbe kao i poklonike sedme umjetnosti.

Na bogatom programu koji potpisuje Ozren K. Glaser nalaze se glazbene teme iz filmova i serija poput 'Igre prijestolja' (Game of Thrones), 'Kruna' (The Crown), 'Titanic' (Titanic), 'Ljepotica i zvijer' (Beauty and the Beast), 'Gladijator' (Gladiator), 'Gospodar prstenova' (The Lord of the Rings), 'James Bond: Skyfall', 'Pirati s Kariba' (Pirates of the Caribbean), 'Zvijezda je rođena' (A Star is Born) i brojnih drugih.

Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 40,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.