Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na sudjelovanje na Ljetnoj školi i Europskoj konferenciji o razvoju publike u Rijeci

U sklopu projekta ADESTE+, usmjerenog na razvoj publike koji Zaklada 'Kultura nova' provodi s 14 partnera iz 7 europskih zemalja a koji je podržan kroz program Kreativna Europa, otvoren je poziv za sudjelovanje na Ljetnoj školi i Europskoj konferenciji o razvoju publike koja se održava u rujnu 2020. u Rijeci.

vrijeme: 21.09.2020.
prijava: 28.02.2020
mjesto: Rijeka
url: https://kulturanova.hr/
Tijekom Ljetne škole koja će se održati od 21. do 23. rujna 2020. godine sudionici će se upoznati s različitim aspektima razvoja publike te vanjskim i unutarnjim potrebama za organizacijskom promjenom, dok će se program dvodnevne Konferencije 24. i 25. rujna 2020. fokusirati na aktualne izazove i perspektive sudjelovanja u kulturi.

 

Ljetna škola posvećena je kulturnim profesionalcima koji se bave razvojem publike, dok je Konferencija otvorena za širu javnost.

 

Radni jezik Ljetne škole i Konferencije je engleski.

 

Sudjelovanje na Ljetnoj školi i Konferenciji je besplatno. Sudionici Ljetne škole bit će odabrani kroz selekcijski postupak, dok je sudjelovanje na Konferenciji otvoreno za sve zainteresirane uz prethodnu registraciju.

 

Rok za prijavu na Javni poziv za Ljetnu školu je 28. veljače 2020. godine.

 

Rok za registraciju za sudjelovanje na Europskoj konferenciji je 10. rujna 2020. godine.

 

Ljetnu školu i Konferenciju organiziraju partneri u ADESTE+ projektu HNK Ivan pl. Zajc Rijeka i Zaklada „Kultura nova“ u suradnji s Rijekom 2020 – Europskom prijestolnicom kulture. Događanja su dio programa Rijeka 2020 – EPK.

 

Više informacija o projektu i prijavi za sudjelovanje…