Preskočite na glavni sadržaj

J.R. August u HGZ-u promovira novi album

Hrvatski multiinstrumentalist i kantautor J. R. August u subotu, 15. veljače, u Hrvatskom glazbenom zavodu predstavit će svoj novi album 'Dangerous waters', najavio je organizator koncerta Hangtime Agency.
vrijeme: 15.02.2020.
mjesto: Zagreb, HGZ, Gundulićeva 6a
url: https://hr-hr.facebook.com/JohnJohnRavenAugust/


J. R. August
(pravim imenom Nikola Vranić) ove je godine osvojio glazbene nagrade Rock&Off za album godine i izvođača godine te Veliki prasak godine, a do sada je objavio pet EP-a - "Change of Seasons", "Tea Party with Mrs. Death", "33", "Tales from the Forest" i "Black Waters".


"Siguran sam da će ovo biti najposebniji koncert u mojoj karijeri. Pripremili smo neke nove pjesme i na koncertu ćete uz zbor i bend, po prvi put moći čuti i gudače koje smo pozvali da nam se pridruže kako bi i tim zvukovima obogatili moju muziku. Svirat ćemo akustične instrumente i slušatelji će moći upiti muziku u pravom smislu te riječi", poručio je J. R. August.


J. R. August je pozornost javnosti zadobio kvadrilogijom "Change of Seasons", pričom o četiri godišnja doba ispričanom kroz četiri videospota, od kojih se s prvim, "Man With A Magnificent Mind", našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplayja.


Koncert će se održati u Hrvatskom glazbenom zavodu u subotu, 15. veljače, a ostalo je još 50 ulaznica u pretprodaji u Dirty Old Shopu. (Hina)