Preskočite na glavni sadržaj

ST-ART festival autorskih bendova 2020. – poziv

Splitska udruga 'UZG Stop' najavljuje 11. po redu ST-ARTfestival autorskih bendova koji će se tijekom ožujka i travnja ove godine održavati u splitskom klubu Split Circus. Prijave za sve izvođače koji žele sudjelovati na festivalu traju još ovaj tjedan, do 1. ožujka 2020.!
prijava: 01.03.2020
mjesto: Split
url: https://www.facebook.com/festivalstart/
U proteklih 10 sezona festivala prijavilo se preko 600 izvođača raznih glazbenih pravaca od kojih je preko 300 imalo priliku publici predstaviti svoj autorski rad. Program ovogodišnjeg izdanja festivala održat će se kroz šest kvalifikacijskih, dvije polufinalne i finalnu večer. Nakon selekcije žirija, kroz kvalifikacije u klubu Circus, odabrat će se dva finalista koja će nastupiti na open-air događaju nakon kojih će svoj koncert održati već afirmirani headliner. O izboru izvođača koji su ostavili najbolji utisak odlučivat će stručni žiri od tri člana koji čine: Šime Barbarić (Street Pulse Music), Luka Žižić (Split Circus) i Dejan Zobenica (Mind Zoo; bivši pobjednici festivala).

 

Kvalifikacijske večeri će se održati 20., 21. i 27. ožujka, te 03., 04. i 10. travnja. Polufinalne večeri su na rasporedu 28. ožujka i 11. travnja, dok će se finalisti predstaviti na spomenutom open-air događaju 19. lipnja u Ljetnom kinu Bačvice.

 

Svi zainteresirani izvođači/bendovi mogu se prijaviti na mail: uzgstop@gmail.com

Subject (naslov): PRIJAVA - IME BENDA

Prijava mora sadržavati:

- 2 pjesme u mp3 formatu (nije bitna produkcijska kvaliteta)

- kratku biografiju benda sa imenima članova

- fotografiju ili logo benda (za brošuru)

- kontakt mobitel