Preskočite na glavni sadržaj

Javni poziv za prijavu programa u Urbanom parku Hrvatskog doma u Karlovcu

Savez udruga KAoperativa objavljuje Javni poziv za prijavu programa u Urbanom parku Hrvatskog doma u Karlovcu. Natječaj je otvoren do 20.04.2020.
vrijeme: 06.03.2020.
prijava: 20.04.2020
 
Savez udruga KAoperativa poziva ustanove u kulturi, udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade i sve ostale zainteresirane organizacije, umjetnike, performere, klubove, društva, grupe i pojedince da zaključno do 20. travnja 2020. godine ispune obrazac za prijavu programa u Urbanom parku Hrvatskog doma.

Poziv se raspisuje za programe koji će se održati u razdoblju od 25. svibnja do 25. listopada 2020. godine.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti programi kulture i kulture mladih, kulturni i umjetnički programi za djecu i starije, rekreativni programi, društveno angažirani programi.
Poziv je usmjeren prvenstveno organizatorima (udrugama, ustanovama, inicijativama i pojedincima) koji žele ili već planiraju provedbu društvenih i kulturnih programa na otvorenom.
Aktivnosti/sadržaji mogu biti: radionice, edukacije i treninzi, akustični koncerti, glazbene slušaonice, izložbe, performansi, umjetnički susreti, filmske projekcije, buvljaci, manji sajmovi i festivali, književni programi, otvoreni razgovori, tribine i slično.

Prijaviti se mogu jednokratni, povremeni i stalni programi, osobito sadržaji koji nisu dostupni na drugim lokacijama u gradu, sadržaji koji doprinose raznolikosti kulturne ponude u gradu tijekom ljetnih mjeseci i sadržaji koji promiču nezavisnu kulturu, aktivno građanstvo i kritičko promišljanje.

Cjeloviti tekst Poziva dostupan je ovdje (.pdf).