Preskočite na glavni sadržaj

HUiU kreće virtualno

Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika - HUiU kreće virtualno. Događanja pratite putem službene stranice i putem digitalnih platformi: www.huiu.hr, www.facebook.com/huiupula/ i instagrama: huiu_pulaHUIU You Tube kanala.
vrijeme: 23.03.2020.
url: http://www.huiu.hr/
 
U tijeku je izložba fotografija: PO_PULI(zam) Dražić Igora. Glavna tema je izložbe je grad Pula. Sve fotografije snimljene su na ulicama grada u ovom stoljeću. Radovi su grupirani u tri skupine: 1. Izgradnja obalnog kolektora na Rivi 2012./13. godine; 2. Grafizmi (grafiti i plakati na ulicama grada); 3. razno. Fotografije su snimljene svim dostupnim načinima fotografiranja (c/b film, color film, digitalno). Virtualna izložba traje do 5.4.2020.
 
Izložbu ilustracija "32" Manuela Šumberca moći ćete pratiti od 6.4.2020.
Izložba ilustracija pod nazivom "32" predstavlja 32 rada, različitih formata i namjena, svojevrsni je prikaz i presjek radova nastalih u proteklih nekoliko godina, obuhvaća ilustracije naslovnica knjiga, slikovnica, te ilustracija iz osobnih projekata. Naglasak je pak, na ilustracijama osobnih projekata, nastalih u slobodno vrijeme, u vrijeme između naručenih projekata koje služe kao svojevrsni eksperiment, istraživanje medija te kao eventualna polazišna točka za buduće projekte.