Preskočite na glavni sadržaj

Muzej antičkog stakla organizira nagradnu igru za djecu

Muzej antičkog stakla u Zadru za najmlađe je organizirao nagradnu igru/kviz putem službene facebook stranice (https://www.facebook.com/mas.zadar/). Nagradna igra traje do ponedjeljka, 20.04.2020.
vrijeme: 16.04.2020.
url: https://www.facebook.com/mas.zadar/
 
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je odgovoriti na tri pitanja,a odgovori se mogu pronaći u publikaciji Muzej antičkog stakla za djecu – link za pdf format publikacije je dostupan na službenoj web stranici Muzeja (http://www.mas-zadar.hr/wp-content/uploads/2020/03/MAS-za-djecu-m.pdf). Mali zaljubljenici u povijest i oni koji će to tek postati tu će pronaći mnoge zanimljive informacije o dalekoj prošlosti Zadra, rimskom Carstvu, antičkom staklu, ali i tajnama Muzeja.
 
Troje pobjednika (i članove njihove obitelji) očekuje vlastiti primjerak publikacije Muzej antičkog stakla za djecu i posjet muzeju uz demonstracije puhanja stakla kada Muzej ponovno otvori svoja vrata za javnost.
 
Svi ostali koji pošalju svoje crteže moći će sudjelovati u virtualnoj izložbi koja se priprema u sklopu obilježavanja 11. godišnjice MAS-a 05.05.2020.

Link za nagradnu igru: https://www.facebook.com/mas.zadar/

Mrežna stranica MAS-a:
http://www.mas-zadar.hr/