Preskočite na glavni sadržaj

HNK u Osijeku #ostanidoma: 'Traviata'

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku i dalje svoje aktivnosti provodi putem dostupnih medija i kanala. Tako ćete ove subote, 18. travnja, u emisiji 'Ritam grada' Televizije Slavonije i Baranje (STV), u 21 sat, imati priliku pogledati operu 'Traviata' Giuseppea Verdija, u režiji Ivana Lea Leme. Također možete pratiti emisiju 'Umjetnost iz karantene' svakoga utorka i četvrtka u terminu od 10,40 sati i reprizno od 21 sat.
vrijeme: 18.04.2020. 21 h
url: http://www.hnk-osijek.hr/
Iz osječkog HNK poručuju:



Uz poticanje na društveno odgovorno ponašanje i pridržavanje mjera koje propisuje Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, naši umjetnici djeluju putem društvenih mreža i programa HRT-a šaljući poruke cjelokupnom stanovništvu.

 

U želji da podignemo duh građanima Osijeka snimili smo i pjesmu „Moj Osijek“, Branka Mihaljevića koja je svojevrsna himna našega grada, a snimili smo i pjesmu „Krist na žalu“ s kojom smo Osječanima, a i cijeloj Hrvatskoj željeli uljepšati Uskrsne blagdane. (Obje pjesme možete poslušati na Facebook i Instagram stranici HNK u Osijeku).

 

Od sada naš rad možete pratiti i putem YouTube kanala Jutarnjeg lista i Večernjeg lista na kojima vam emitiramo uspješnice HNK u Osijeku, već ovaj vikend možete uživati u operi W. A. Mozarta "Don Giovanni" u režiji Roberta Boškovića.

 

Draga publiko, i dalje nas pratite jer kazalište dolazi vama, a Vi #ostanitedoma.