Preskočite na glavni sadržaj

Umjetnička inicijativa za pomoć žrtvama nasilja

Umjetnica Andrea Resner stavlja na prodaju 46 printeva digitalnih grafika 'Moon Atlantis' te poziva sve umjetnike i kreativce koji se žele priključiti ovoj akciji. Prodaja se odvija isključivo putem donacija, od čega 50% svake donacije ide splitskoj udruzi 'Domine' koja trenutno prikuplja sredstva za pomoć žrtvama obiteljskog nasilja, koje je u ovom razdoblju izvanredne krizne situacije povećano.
vrijeme: 21.04.2020.
url: https://www.instagram.com/andrea.resner/
Digitalni kolaži printani su na 300 gramskom papiru, dimenzija 48 x 68 cm, a nastali su 2017. godine. Potpisane i zapakirane grafike vam stižu poštom na kućnu adresu, a umjetnica pokriva troškove poštarine. Svatko može ponuditi donaciju unutar svojih trenutnih finacijskih mogućnosti i nijedan iznos nije premalen. Ipak, bilo bi poželjno da je minimalan iznos barem dvostruki iznos poštarine (50% poštarina : 50% Domine), a sve preko toga je više nego dobrodošlo.

 

Udruga “Domine“ je feministička, nevladina, neprofitna i nestranačka udruga za promicanje ženskih ljudskih prava i osnaživanje žena u preuzimanju aktivnih uloga u svim segmentima društvenog života. Zbog trenutne situacije udruga aktivno prikuplja sredstva kako bi pomogla ženama i djeci, koji su nažalost izloženi nasilju i potreban im je hitan smještaj ili pomoć druge vrste.

 

Također, možete se javiti “Dominama” na udrugadomine@gmail.com i 021/537-272 ukoliko imate slobodan stan/apartman i u mogućnosti ste ga privremeno pružiti ženama i djeci žrtvama nasilja.

 

Za kupnju svog primjerka grafike kontaktirajte Andreu na mail andrearesner@gmail.com ili na njen Instagram profil https://www.instagram.com/andrea.resner/.

 

Ovim putem se također pozivaju sve umjetnice, umjetnici i kreativci koji se žele priključiti akciji da se jave na mail andrearesner@gmail.com.