Preskočite na glavni sadržaj

Festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine

Zbog trenutne pandemije koronavirusa, festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine. Svih sedam događaja u The Garden Resortu - Hospitality On The Beach, Love International, SunceBeat, Outlook Origins, Defected Croatia, Dimensions i Dekmantel Selectors odgađaju se, a novi datumi su već rezervirani za iduću godinu.
vrijeme: 30.04.2020.
url: https://thegarden.hr/
Najnovije odluke Vlade Republike Hrvatske, kojima se definiraju epidemiološke mjere i ograničenja s ciljem sprečavanja i zaštite od širenja bolesti COVID-19, podrazumijevaju zabranu javnih događanja i okupljanja, bez jasnog datuma do kada će to trajati, uz najave europskih vlada o zabrani javnih okupljanja u sljedećim mjesecima i međunarodnih zabrana putovanja koje su na snazi, zbog čega je donesena ovakva odluka.

 

Nick Colgan, domaćin The Garden Resorta u Tisnom: “Teška srca moramo najaviti da će događaji ovog ljeta u The Garden Resortu u Tisnom biti odgođeni na 2021. godinu zbog trenutnog utjecaja pandemije koronavirusa.

 

Svi smo pomno promatrali situaciju tijekom proteklih tjedana, nadajući se da postoji šansa za povratak normalnom životu u srpnju. Ipak, postalo je jasno da će se mjere lokalnih vlada, zabrane međunarodnih putovanja i velikih okupljanja nastaviti u idućim mjesecima, zbog čega nemamo izbora nego donijeti ovu tešku odluku.

 

Sigurnost i zdravlje naše zajednice, osoblja i gostiju shvaćamo jako ozbiljno i slijedit ćemo javno-zdravstvene upute za sprečavanje širenja svjetske pandemije.

 

U suradnji sa svim spomenuti događajima možemo potvrditi datume za 2021. godinu.

Hospitality On The Beach: 8. - 12. srpnja 2021.

Love International: 14. – 20. srpnja 2021.

Suncebeat: 22.  – 28. srpnja 2021.

Outlook Origins: 29. srpnja– 2. kolovoza 2021.

Defected Croatia: 5. – 10. kolovoza 2021.

Dimensions: 12. - 16. kolovoza 2021.

Dekmantel Selectors: 26. - 31. Kolovoza 2021.

 

Ovo je zajednička odluka The Garden Resorta, svih festivalskih promotera i lokalne zajednice s ciljem očuvanja sigurnosti i zdravlja posjetitelja i svih uključenih.