Preskočite na glavni sadržaj

CeKaTe program nastavlja u virtualnom svijetu

Centar za kulturu Trešnjevka program nastavlja u virtualnom svijetu. Program obuhvaća kazališne radionice, priče za djecu, čitanje priča, izložbe, radiopriče za odrasle, biblioterapije, šetnju Trešnjevkom i drugo.
vrijeme: 07.05.2020.
url: https://cekate.hr/

U svibnju 'CeKaTe' predstavlja tri radionice srijedom i četiri priče petkom u 18 sati, od kojih su tri poznate Ezopove basne, kaže se u najavi mjesečnog programa, navode u srijedu iz tog centra.

Radiopriča je napravljena po kratkoj pripovijetci A. G. Matoša "Moć štampe" iz 1904., objavljene u Matoševim Umornim pričama. Na programu je radionica slikanja Art terapija, čija je voditeljica akademska umjetnica i art terapeutkinja Tara Beata Ratz.

Izložba iz ciklusa Arhitektura zagrebačkih četvrti posvećena je Trnju čijih će tridesetak izabranih objekata biti predstavljeno u programu.

Sjećanju na urbanisticu Jane Jacobs povod je za vođenje tekstom i fotografijama zanimljivim pješačkim putevima jugozapadadnim dijelom grada s Vanjom Radovanović. Virtualna šetnja nazvana je Od kartodroma do odbačenih kondoma .

Natjecanje hrvatskih pjevačkih zborova - Zagreb 2020. održat će se online: vokalni ansambli i zborovi iz Hrvatske mogu snimke svoje vokalne izvedbe nastale u kućnoj izolaciji poslati Centru za kulturu Trešnjevka do 11. svibnja 2020, kažu u najavi. (Hina)