Preskočite na glavni sadržaj

CREARCH aktivnosti - online edukacija za razvoj publike

ICARUS Hrvatska u razdoblju od 27. svibnja do 5. lipnja 2020. organizira edukacijski program razvoja publike koji će se odvijati online. Broj polaznika je ograničen na maksimalno 15 polaznika!
vrijeme: 27.05.2020.
prijava: 25.05.2020
url: https://www.icarushrvatska.hr/projekti/crearch

ICARUS Hrvatska partner je u projektu Kreativne Europe CREARCH - CReative European ARCHives as innovative cultural hubs (2018. – 2021.) posvećenom razvoju nove publike i kreativnoj interpretaciji arhivskih izvora. 
 
Cilj projekta je je upoznati što više ljudi s arhivima i značajem gradiva koje čuvaju, tj. povećavati broj i proširiti strukturu arhivske publike (korisnika i posjetitelja arhiva). 
 
Sukladno planiranim projektnim aktivnostima partneri u projektu su izradili priručnik  na temelju kojega su pripremljeni edukacijski programi za arhiviste i baštinske stručnjake s ciljem povećanja njihovih kompetencija u ovom području i razvoja novih komunikacijskih modela za predstavljanje povijesti, likova, mjesta i lokalnih tradicija ispričanih u arhivskim zapisima.
 
Za dodatne informacije i pitanja možete se obratiti na telefon i mail ICARUS HR, a dodatne informacije o CREARCH projektu dostupne su na: https://www.icarushrvatska.hr/projekti/crearch.
 
Poziv