Preskočite na glavni sadržaj

Picnic Galactic: Prvi open air održat će se na parkingu zagrebačke zračne luke

Picnic Galactic, prvi open air koncert nakon stanke zbog pandemije, održat će se u petak, 29. svibnja, na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman.
vrijeme: 29.05.2020.
mjesto: Velika Gorica; parkiralište Zračne luke Franjo Tuđman

Glazbeni drive-in festival
priprema se u partnerstvu s Gradom Velika Gorica i zagrebačkom zračnom lukom, a idejni začetnik je zagrebački umjetnik Nedjeljko Mikac, koji će sa svojim bendom Discohernia otvoriti festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP.

 

"S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, a to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja", najavljuje organizator, agencija Pepermint.

 

Posjetitelji na festival dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto, a kretanje će biti dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta. Svako sljedeće mjesto bit će udaljeno najmanje dva metra.

 

Ulaz će biti potpuno beskontaktni, odnosno uz pomoć kamere se rampa diže za vozila i registracije s kupljenim ulaznicama.

 

Karte se mogu kupiti na www.entrio.hr, po cijeni od 150 kuna po vozilu za prvi red te do 100 kuna za ostale redove, a ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica. 

 

"Ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi", poručuju organizatori. (Hina)