Preskočite na glavni sadržaj

III. Boutique Art Fair 'Nesvrstani'

Kuća za ljude i umjetnost Lauba najavljuje treće izdanje Boutique Art Fair-a 'Nesvrstani'. Ovogodišnje, ponudom bogatije izdanje, održat će se od 18. do 21. lipnja 2020. kada će se pod istim krovom smjestiti jedinstvena ponuda umjetnina dvanaest galerija i dvadeset samostalnih umjetnika. 
vrijeme: 18.06.2020.
mjesto: Zagreb, SC, Savska 25
url: http://www.izlogfestival.com/

U nepredvidivim vremenima kao što je današnje, kada socijalna distanca postaje svakodnevnica, umjetnost i umjetnička djela, osim što su trajna vrijednost, pokazali su se kao neiscrpan izvor kreativne stimulacije i čovjekove mentalne stabilnosti. Preplavljeni smo virtualnim kulturnim sadržajem koji uključuje brojne virtualne izložbe, ali ništa ne može nadmašiti iskustvo neposrednog kontakta s vrhunskim umjetničkim djelom. Umjetnički komadi transformirat će svaki dom u osobnu galeriju i oplemenit svakodnevni život, ostavljajući daleko snažniji dojam od komada namještaja i dekorativnih detalja.

Zato je fokus najbogatijeg programa dosad upravo na izložbeno-prodajnim aktivnostima s ukupno više od 120 zastupljenih umjetnika. Izbor uključuje Laubinu selekciju mladih rastućih umjetnika koje biste trebali pratiti, dvije inozemne galerije koje se po prvi puta predstavljaju u Hrvatskoj (Beč, Ljubljana) te 10 privatnih galerija od kojih svaka prezentirajući probrane umjetnike donosi svoj pogled na aktualnu umjetničku scenu.
 
http://nesvrstani.hr/hr/

https://www.facebook.com/nesvrstani.hr/