Preskočite na glavni sadržaj

Premijera predstave 'Putovanje Zbrdazdolijom' u Balama

Teatar Fort Forno otvara svoja vrata posjetiteljima premijernom izvedbom autorskog projekta Roberta Raponje 'Putovanje Zbrdazdolijom', u Balama, 2. lipnja, s početkom u 18 sati.
vrijeme: 02.06.2020. 18 h
mjesto: Bale
url: https://teatarfortforno.org/
Predstava govori o prijateljstvu, strpljivosti, odgovornosti, prema prirodi, svemiru.

 

Dvojica suptilnih, tankoćutnih dječaka odluče krenuti na put izmišljenom zemljom: domišljaju krajobraze, razne prepreke koje trebaju premostiti, opasnosti kojima se treba oduprijeti, strahove koje valja nadrasti. Neobična lutka im se pridružuje u njihovoj igri, pomaže im da zamišljaju i stvaraju svijet u kojem vlada ljepota, dobrota i bezbrižnost. Maštom uređuju svijet u kakvom bi voljeli odrastati, spoznavati i živjeti.

 

Zbrdazdolijom vas kroz interaktivnu igru vode Dominik Karaula i Grgur Grgić.

 

Kao i sve druge institucije u kulturi, epidemija COVID-a 19 zaustavila je započeti rad na ovoj predstavi. Zahvaljujući novim tehnologijama dio priprema su obavili online i u trenutku pozitivne epidemiološke situacije bili su u mogućnosti vrlo brzo završiti svoju predstavu.

 

Gotovo sva kazališta u Republici Hrvatskoj otvorila su vrata svojim posjetiteljima, ali sa predstavama koje imaju na repertoaru.


Facebook