Preskočite na glavni sadržaj

Predprogram Dječjeg festivala Tobogan - pet radionica za djecu

Ovogodišnji Dječji festival Tobogan započinje 16. srpnja, no za nestrpljive mališane, ali i za one nešto starije, dio kreativnih radionica počinje već u ponedjeljak, 13. srpnja. Prijave za ove radionice otvorene su od danas pa sve do popunjavanja kapaciteta.
vrijeme: 13.07.2020.
mjesto: Vodice
url: http://www.hrsk.hr/
Prvih pet radionica koje predstavljaju zagrijavanje za ovogodišnji Tobogan okupit će male kreativce, znatiželjne arheologe, bubnjare i zaljubljenike u 3D printanje. Maksimalan broj polaznika po radionici je 10 zato se pozivaju sva zainteresirana djeca i njihovi roditelji da se što prije prijave kako bi osigurali svoje mjesto na ovim zabavnim, edukativnim i kreativnim predtoboganskim susretima.

 

Arheonauti, radionica malih znatiželjnih arheologa namijenjena je uzrastu 10 – 14 godina i traje od 13.7. do 17.7. Rukotvorna kreativna radionica „Izradi svoj “Smrveni i Smlavi” straničnik“ koja se održava 13.7.2020. namijenjena je nešto mlađem uzrastu, od 7 – 10 godina. Edukativna radionica 3D printanja i modeliranja „3D isprintana ljetna zabava“ održava se u dva termina: 15.7.2020. i 22.7.2020. i namijenjena je dobi 9 – 13 godina. I još jedna rukotvorna kreativna radionica „Izradi svoj “Cvjetić” buket“ koja se održava 15.7. namijenjena je dobi 7 – 10 godina. Za ove radionice prijave se zaprimaju putem maila prijave.programi@gkri.hr, s naznakom radionice na koju se vrši prijava.

 

A pred početak tobogana održava se i radionica „Žestoki bubnjari toboganski“ koja traje od 14.7. do 16.7. i namijenjena je uzrastu 8 – 12 godina. Prijave za ovu radionicu zaprimaju se putem maila musicboxrirock@gmail.com, s naznakom naziva radionice.

 

Više informacija o samim radionicama, njihovim voditeljima, te o uputama za prijave, može se pronaći na web stranici projekta Rijeka – Europska prijestolnica kulture www.rijeka2020.eu