Preskočite na glavni sadržaj

Meritas i Jelena Radan na Tvrđavi sv. Mihovila

Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan vraćaju se u Šibenik zajedničkim koncertom 31. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila gdje će predstaviti novo poglavlje zajedničkih nastupa.
vrijeme: 31.07.2020.
mjesto: Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila
url: https://www.tvrdjava-kulture.hr/

Programski koncept pod nazivom "3 priče" u Šibenik donosi novu dozu glazbenog optimizma, snage i nade u bolje sutra. Sadržajno osvjetljava nove kontekste u kojima su se ljudi zatekli, te istodobno predstavlja i svjež umjetnički uzlet njenih autorica. Priče su to o sreći, tuzi i - ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina koji istovremeno sve elemente savršeno spajaju u smisleno glazbeno djelo.

Autorice su poželjele istovremeno spojiti i razdvojiti svoje izvedbe s idejom da publika doživi tri različite atmosfere – onu Meritasica, u izvedbama autorskih uspješnica poput Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, zatim Jeleninu izvedbu pjesama Voljet ću te sutra, Kad nas ne bude, Sjeti me se ljube, te onu zajedničku u kojoj predstavljaju svoje obrade cijenjenih autora poput Annie Lennox, Alanis Morisette, Amande Marshall, Neil Younga, Mando Diao i Duran Durana. Kako same kažu, svaka od odabranih pjesama uvelike je utjecala na njihov bogati autorski rad i oblikovala umjetnički senzibilitet svake glazbenice pojedinačno.

Željno iščekujući ponovni povratak na scenu, miljenice šibenske publike počastit će prisutne i premijernim izvedbama novih autorskih pjesama nastalih u "periodu tišine" koji je za njih bio iznimno plodan. Bez sumnje je da će kompaktna kombinacija tri jedinstvena vokala - Jelene, Meri i Anite – publici na tvrđavi ispričati nadasve zanimljive glazbene priče.

Ulaznice su u prodaji od 14.7.2020.

Opširnije:
https://www.tvrdjava-kulture.hr/hr/program/2020/3-price-meritas-jelena-radan/