• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


14. festival Sedam dana stvaranja / 7ds

U nedjelju, 13. kolovoza, počinje 14. međunarodni umjetnički festival Sedam dana stvaranja koji će još jednom u Pazin privući ljubitelje umjetnosti i kreativce, ali i one željne kvalitetnog sadržaja. Ulaz na sva događanja je besplatan.
 
vizualne umjetnosti

8. Međunarodni festival vizualnih umjetnosti - Arterija

Međunarodni festival vizualnih umjetnosti Arterija održat će se u Muzeju - Museo Lapidarium od 17. do 22. kolovoza 2017.
 
vizualne umjetnosti

57. Annale

57. Annale u Poreču održat će se u Istarskoj sabornici od 3. kolovoza do 2. rujna 2017. Izbornik je Tihomir Milovac. Izlažu: Jasmina Cibic, Maja Marković, Marko Lulić, Radenko Milak, Dejan Kršić, Roman Uranjek i Igor Vuk Torbica. Otvorenje izložbe je u 21 sat.
 
glazba

24. festival Orgulje Heferer

Kao i svake godine dosada, ovogodišnjih trideset i devet vrhunskih koncerata bit će priređeno diljem naše zemlje od Hrvatskog Zagorja preko Slavonije, Dalmacije i Istre do okolice Zagreba i samog glavnog grada.
 
glazba

Međunarodni glazbeni festival 'Regional 2017'

U utorak 25. srpnja u Srićinoj kući u Novom Vinodolskom s koncertom hrvatsko-američkog gitarističkog dvojca Zoran Majstorović& Russ Spiegel započinje Međunarodni glazbeni festival 'Regional 2017'. Ciklus od deset koncerata sa sedmero različitih izvođača održat će se u razdoblju od 25. srpnja pa do 1. rujna 2017. u kulturnim prostorima Novog Vinodolskog, Raba, Crikvenice, Dobrinja i Šila.  
 
fotografija

18. Salon fotografije Vinkovci 2017.

U organizaciji Fotokluba Vinkovci u Galeriji fotografije Meraja u nedjelju je svečano otvoren 18. Salon fotografije Vinkovci 2017., za koji je selektor Darije Petković od 82 prijavljenih odabrao fotografije 15 autora. 
 

42. Osorske glazbene večeri

Nastupom Zagrebačkog kvarteta te kvarteta Papandopulo u nedjelju, 16. srpnja, bit će otvorene 42. Osorske glazbene večeri, koje će trajati do 19. kolovoza.
 
glazba

61. Ljetne priredbe

Već 61 godinu grad Krk je domaćin Ljetnih priredbi, jednog od festivala s najdužom tradicijom na istočnojadranskoj obali koji se kvalitetnim kulturnim sadržajima i autentičnim lokacijama promakao u prepoznatljiv kulturno-turistički proizvod.
 
glazba

8. Festival Orgulje Zagrebačke katedrale

Udruga Zvuci tišine uz podršku zagrebačke katedrale najavljuje i poziva na ljetno druženje u Zagrebačku katedralu na osmo izdanje Festivala Orgulje Zagrebačke katedrale. 
 
kazalište, folklor

68. Dubrovačke ljetne igre

Osamdesetak dramskih, glazbenih, opernih, baletnih, folklornih i drugih programa bit će izvedeno na 68. Dubrovačkim ljetnim igrama koje se i ove godine održavaju od 10. srpnja do 25. kolovoza, a u tih 47 dana pred 60 tisuća posjetitelja predstavit će se oko dvije tisuće umjetnika.
 
glazba

18. ljeto Scene Amadeo

Nastup istaknutog pijanista Aljoše Jurinića otvorit će u subotu, 8. srpnja, u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja glazbeni program jubilarne 18. sezone zagrebačke gornjogradske klupske kulturne Scene Amadeo, koji ove godine do 31. kolovoza donosi nastupe nekih od najistaknutijih domaćih i svjetskih glazbenih imena u rasponu od klasične i etno glazbe do jazza.
 
ostalo

26. Kastafsko kulturno leto

Festival Kastafsko kulturno leto, koji se 26. godinu zaredom održava u Kastvu, počet će 30. lipnja svečanim otvorenjem, nakon kojega će se odigrati vrlo popularna predstava 'Njuške' Teatra Exit, najavljeno je u utorak na konferenciji za novinare.
 

ZgKUL 2017.

Zagrebačko kulturno ljeto - ZgKUL, zahvaljujući kojemu je Zagreb sve atraktivnija destinacija i tijekom ljetnih mjeseci, ove će godine ponuditi oko 2500 izvođača i 600 programa na najljepšim zagrebačkim otvorenim i zatvorenim pozornicama. 
 
glazba

PagArtFestival 2017.

Unatrag devetnaest godina PagArtFestival dovodi istaknute umjetnike iz Hrvatske i svijeta te prezentira ozbiljnu glazbu u ozbiljnoj izvedbi za ozbiljnu publiku, uz poneka umjetnička događanja druge vrste… Od 2015. ne samo u Pagu, nego i u Novalji i Kolanu... 
 
glazba

Orgulje sv. Marka 2017.

U okviru 4. međunarodnog orguljskog festviala Orgulje sv. Marka u gornjogradskoj crkvi sv. Marka nastupit će vrhunski domaći i inozemni orguljaši i glazbenici. Ulaz na sve koncerte je slobodan.
 
Preuzmite postojeći katalog u CSV formatu.   PREUZMI


   Ispiši stranicu

Uskoro:


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu