• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


film, video

5. Međunarodna revija filmova za djecu i mlade u Čakovcu

Centar za kulturu Čakovec organizira program europskog filma za djecu i mlade s ciljem razvoja medijske kulture i promocije filmske umjetnosti u školama. Revija će se održati od 27. veljače do 2. ožujka 2017.
 
ostalo

191. Samoborski fašnik

Sve je spremno za 191. izdanje Samoborskog fašnika, koji će se od 17. do 28. veljače održavati na samoborskim ulicama. U subotu, 18. veljače, u 13 sati predviđeno je službeno otvorenje ovogodišnjeg Fašnika, dolazak povorke, SUDAR Percussion Ensemble, predaja ključeva i proglašenje Slobodne Fašničke Republike.
 
film, video

13. ZagrebDox

ZagrebDox, najznačajniji regionalni festival posvećen dokumentarnom filmu, ove će se godine održavati od 26. veljače do 5. ožujka, a u Kaptol Boutique Cinema prikazat će se više od 120 zanimljivih i uzbudljivih dokumentarnih priča iz cijeloga svijeta.
 
kazalište

13. VIRKAS

Virovitički kazališni susreti, 13. Virkas, održat će se od 10. veljače do 11. ožujka, a na programu su i dvije premijere te gostujuće predstave iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.
 
ostalo

Riječki karneval 2017.

Riječki karneval počet će 17. siječnja na blagdan sv. Antona ili Antonju i trajat će do Pepelnice 1. ožujka, a u velikoj međunarodnoj povorci 26. veljače očekuje se oko stotinu maskiranih karnevalskih skupina s oko 10.000 maškara.