• HOME
  •  : 
  • MANIFESTACIJE

manifestacije


glazba

2. Festival adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu

Na 2. Festivalu adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu nastupit će 49 vokalnih ansambala i zborova, a među tisuću izvođača iz Hrvatske i Slovenije publika će moći poslušati i zbor izbjeglica iz Afganistana, Sirije i Irana, kao i zborove nacionalnih manjina koji će izvoditi ukrajinske, talijanske i ruske napjeve. U sklopu festivala održat će se humanitarna akcija "Djeca za djecu", a prikupljena sredstva bit će namijenjena djeci oboljeloj od malignih bolesti.
 
glazba

Advent Classic Fest 2017. u Mimari

Pijanistica Ida Gamulin održati će koncert 3. prosinca u zagrebačkom Muzeju Mimara povodom 220. obljetnice rođenja Franza Schuberta. Ovaj koncert prvi je u nizu od četiri koncerata ciklusa Advent Classic Fest 2017. u Mimari. 
 

Advent u Zagrebu 2017.

Turističko-blagdanska manifestacija Advent u Zagrebu ove godine počinje 2. prosinca i trajat će do 7. siječnja iduće godine, a na nešto manje lokacija nego do sada ponudit će niz novosti među kojima je mogućnost posjeta Vili Prekrižje. Program Adventa ove će godine trajati 40 dana s ukupno više od 300 različitih događanja...
 

Međunarodni festival: 50 Poems for Snow

50 POEMS FOR SNOW je međunarodni pjesnički festival koji se održava jednom godišnje u više gradova i zemalja i to u svakom gradu na prvu noć nakon što je pao snijeg. Datum održavanja ovisi isključivo o snijegu i ne zna se unaprijed.
 
glazba

24. festival Orgulje Heferer

Kao i svake godine dosada, ovogodišnjih trideset i devet vrhunskih koncerata bit će priređeno diljem naše zemlje od Hrvatskog Zagorja preko Slavonije, Dalmacije i Istre do okolice Zagreba i samog glavnog grada.