festival, djeca, mladi

Plesni zbirkus II - festival za djecu koji su osmislila djeca


vrijeme: 13.10.2020. - 18.10.2020.
mjesto: Rijeka / Opatija

Plesni zbirkus - festival izvedbenih umjetnosti za djecu, manifestacija je za djecu i odrasle koju osmišljavaju djeca i na različite lokacije u Rijeci i Opatiji od 13. do 18. listopada dovodi niz predstava suvremenog plesa, novog cirkusa i interdisciplinarnih i kazališnih izvedbi, kao i radionica na kojima se djeca mogu upoznati i okušati u vještinama tih izvedbenih područja.

Plesni zbirkus – zabava uz ples i cirkus jedina je manifestacija u regiji koju suprogramiraju djeca te time jamče zabavan i edukativan program za riječke klince na koji su pozvani i odrasli.
 
Više informacija o programu pronađite na www.zbirkus.com.
 
Ulaz na sve predstave je slobodan, osim za predstavu Neobična priča čija je cijena 20 kuna.  Rezervacija ulaznica je obavezna (osim za predstavu Neobična priča) i šalje se putem obrasca na web stranici.
 
Zbog ograničenog broja djece sudionika/ca radionica, obavezna je i zasebna prijava na radionice putem prijavnog obrasca na www.zbirkus.com
 
Cijena svake radionice: 50 kn

Posebno otvorenje s humanitarnom notom

Plesni zbirkus otvara se spletom kraćih klaunskih i pantomimičarskih izvedbi umjetnika i umjetnica uz stručno klaunovsko vođenje otvorenja. Izvođači i izvođačice su također i klaunovidoktori / klaunicedoktorice u organizaciji Crveni nosovi!
 
Ovom ćemo prilikom kratko predstaviti CRVENE NOSOVE klaunovedoktore i posjetiteljima festivala približiti njihovu misiju – kroz umjetnost profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vratiti ljudima u teškim situacijama i osjećaj radosti, sreće i optimizma.
 
Za uzrast: 5+
Trajanje: 50 minuta
Predstavljanje organizacije Crveni nosovi: Nataša Tepša Budija
Izvođači/ce: Petra Bokić, Marijana Matoković, Frane Meden
Voditeljice: Nina Sabo, Nives Soldičić
 
Cjelokupan prihod od donacija posjetitelja bit će uplaćen na račun organizacije Crveni nosovi klaunovidoktori i time podržati njihov rad.


(R.P.B., 09.10.2020)

Tagovi: plesni zbirkus