predavanje, tribina

Književnost u Lazaretima. Razgovor s Autorom - Nada Topić


vrijeme: 23.10.2020. 19 h
mjesto: Dubrovnik

U petak, 23. listopada, održat će se još jedna književna večer u sklopu ciklusa Književnosti u Lazaretima. Razgovor s Autorom. Ovaj put na tribini gostuje Nada Topić, književnica i knjižničarka iz Solina koja piše poeziju i kratku prozu.

Autorica je pet zbirki pjesama (Svetac u trajektnoj luci, Meteorologija tijela, Bezbroj i druge jednine, Otac i Sestra), dvije zbirke lirske proze (Male stvari, Stope u snijegu), slikovnice (Kako se rodila roda) i više znanstvenih radova. 
 
Voditeljica književnog dijela programa u Art radionici Lazareti, Staša Aras s Nadom Topić  razgovarati će o zbirkama pjesama iz obiteljskog ciklusa Otac i Sestra, lirskoj prozi Stope u snijegu te o drugim zanimljivim temama vezanim za književnosti, umjetnost, pisanje,čitanje, knjižničarstvo, izdavaštvo itd.
 
Prostor ARL (lađa X) je organiziran u skladu  s općim  higijenskim mjerama i mjerama fizičkog distanciranja po preporukama HZJZ, posjetiteljima je obvezno nošenje zaštitne maske za lice tijekom boravka u zatvorenom prostoru.
 
Programske aktivnosti ARL podržavaju Grad Dubrovnik, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklada Kultura nova.

(R.P.B., 22.10.2020)

Tagovi: tribina, arl