x ostalo

Ljetna događanja u Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović'


vrijeme: 02.07.2007. - 04.07.2007.
mjesto: Koprivnica, Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović', Zrinski trg 6

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' Koprivnica pripremila je tijekom ljeta niz događanja i programa za djecu i odrasle. Već prvog tjedna mjeseca srpnja za najmlađe korisnike počinje 'Ljetna pričaonica'.

U ponedjeljak, 2. srpnja, od 16,30 do 18 sati održat će se 'Glazbena pričaonica'. Gost pričaonice bit će glazbenik Miroslav Evačić. Glazbeni instrumenti kojima Evačić svira vrlo su zanimljivi i nesvakidašnji, a uz priču o glazbi predstavit će se najmlađoj publici. Pričaonice su namijenjene svim predškolcima u dobi od 4 do 6 godina, a održavaju se svakog ponedjeljka od 16,30 do 18 sati.

U utorak, 3. srpnja, od 16,30 do 18,30 sati svi zainteresirani (djeca i odrasli) mogu se uključiti u likovnu radionicu povodom obilježavanja 120 godina od rođenja Frana Galovića 'Franova Podravina'. Voditeljica radionice je Ivana Kranželić, održat će se na terasi pod suncobranima, a u slučaju visokih ljetnih temperatura u čitaonici tiska na prvom katu Knjižnice.

'Filmska srijeda', u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem, održat će se u srijedu, 4. srpnja, u 18 sati, na terasi pod suncobranima. Svi zainteresirani moći će razgovarati o filmskoj umjetnosti i o filmu koji će se te večeri prikazivati u kinu 'Velebit'.

Ljetna akcija 'Čitajte pod suncobranima' održavat će se svakog dana od 8 do 19 sati. Kompjutorske igraonice, video projekcije, igranje društvenih igara i popunjavanje nagradnog kviza znanja zainteresirani mogu koristiti u Dječjem odjelu u radno vrijeme Knjižnice.