Preskočite na glavni sadržaj

Jello Biafra u klubu Boogaloo

Dirty old BOOKING ponosno predstavlja koncert: Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine (SAD) u klubu Boogaloo, 3. rujna.

vrijeme: 03.09.2010.
mjesto: Boogaloo, Zagreb
url: http://www.dirtyoldempire.com
Definitivno jedna od najutjecajnih osoba cjelokupne punk/HC i alternativne scene, tekstopisac i pjevač legendarnih DEAD KENNEDYS-a (i osnivač izdavačke kuće ALTERNATIVE TENTACLES) dolazi po prvi puta u  Hrvatsku sa svojim novim bandom / projektom GUANTANAMO SCHOOL of  MEDICINE.

Nakon raspada DEAD KENNEDYS-a Biafra je surađivao s mnogim glazbenicima (D.O.A., NOMEANSNO, MELVINS, MOJO NIXON, MINISTRY,  SEPULTURA...), a prije 2 godine inspiriran rođendanskim koncertom IGGY POP-a pokreče novi band za svoj 50i rođendan. U ekipi se nalaze poznata lica iz VICTIMS FAMILLY, BUTTHOLE SURFERS, ROLLINS BAND, a u početku je bas svirao Billy Gould (koji je sada opet s FAITH NO MORE i  svira narodnjake na EXITu :) ).

Prošle godine izdaju album ''Audacity  of Hype'' koji je i vise nego odličan dokaz da i 20ak godina nakon KENNDEYS-a Biafra i dalje ima puno toga za reci. A da, i muzički je ovo jedan od najboljih post-DK ''projekata''. Na albumu se itekako osjeti  duh KENNEDYSa (i to ne samo zbog Biafrinog vokala) uz dozu Detroit proto punka i bučne gitare koje ''odu'' i do industrial metalnog zvuka. Upravo zahvaljujući tom albumu i Biafrinoj želji za live svirkama napokon ce i ovdašnja publika po prvi puta imati priliku čuti i vidjeti jednu od najkarizmatičnijih osoba punk/HC pokreta

Ulaznice u pretprodaji po 100 kuna možete kupiti u dirty old SHOP-u (Tratinska 22), ROCKMARK (Berislavićeva 13), PUNKT 13 (Ilica 14), ili naručiti na www.dirtyoldempire.com/shop/katalog/ulaznice-tickets/470
Na ulazu ce koštati 120 kuna