Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na predlaganje rezidencijalnih programa Kamov

Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke objavio je 18. ožujka poziv na predlaganje rezidencijalnih programa Kamov, koji će se financirati, odnosno sufinancirati sredstvima Proračuna Grada Rijeke, a radi se o programima boravka kreativnih pojedinaca iz područja književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnost te društvenih znanosti u gradu Rijeci.
vrijeme: 24.03.2011.
mjesto: Rijeka
url: http://www.rijeka.hr
Rezidencijalni programi koji će se financirati odnosno sufinancirati sredstvima Proračuna Grada Rijeke su programi  boravka kreativnih pojedinaca iz područja književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnost te društvenih znanosti u gradu Rijeci.

Sukladno Zaključku Gradonačelnika i sustavu vrednovanja Programskog savjeta Rezidencijalnog programa Kamov u Rezidencijalni program Kamov uvrstit će se programi boravka kreativnih pojedinaca koji nemaju prebivalište na području Republike Hrvatske, iz područja:književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnosti društvenih znanosti.

Detaljni uvjeti suradnje, kriteriji vrednovanja pristiglih prijedloga programa  i vrste potpore navedeni su u Sustavu vrednovanja rezidencijalnih programa koji je dostupan na web stranicama Odjela gradske uprave za kulturu Grada Rijeke www.rijeka.hr  ili u Informativnom centru Grada Rijeke – Ri infu, Korzo 18b. 
 
Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne osobe koje obavljaju djelatnost iz područja kulture i obrazovanja: ustanove, udruge, umjetničke organizacije i ostale pravne osobe. Predlagatelji programa obvezni su prijaviti svoje program putem obrasca koje mogu podići u Informativnom centru Grada Rijeke – Ri info, Korzo 18 b, te dodati tražene priloge.

Prijedlozi programa mogu se predati u pisarnici Grada, odjeljak broj 1 Titov trg 3, poslati poštom na adresu:
Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za kulturu
'Poziv na predlaganje rezidencijalnih programa Kamov'
Korzo 16/III,
51000 Rijeka

ili dostaviti na adresu elektronske pošte plamena.sarlija@rijeka.hr

Sve dodatne podatke o Pozivu, kao i Sustav vrednovanja prijedloga programa predlagatelji mogu dobiti u prostoru Informativnog centra Grada Rijeke - Ri infa, Korzo 18 b. Nepotpune prijave, prijave koje ne udovoljavaju propisanim uvjetima, neće se uzeti u razmatranje.
Rezidencijalni program - kriteriji.