Preskočite na glavni sadržaj

'Čarlijeva tetka' u vinkovačkom kazalištu – humanitarna akcija

U sklopu velike humanitarne akcije Društva Naša djeca Vinkovci za kupnju novog EEG aparata Opće bolnice Vinkovci, u Gradskom kazalištu 'Joza Ivakić' Vinkovci, u utorak, 19. travnja 2011., u 20 sati, bit će izvedena komedija 'Čarlijeva tetka' Kazališta 'Mika Živković' - Retkovci.
 
vrijeme: 19.04.2011. u 20 sati
mjesto: Vinkovci, Gradsko kazalište "Joza Ivakić" Vinkovci, Hrvatskih žrtava 2
url: http://www.kazaliste-vinkovci.hr
Režija: Andrijana Raguž
 
Glume: Marko Pranjić, Andrija Badžek, Marko Sabljaković, Đuro Perković, Željko Mrvičin, Ana Prljević, Danijela Ištaković, Anica Prošenski, Mirjana Lovrek, Katica Štefančić, Danijel Bobinac i Marija Mrvičin.
 
Opis: Čarlijeva tetka poznata je komedija Thomasa Brandona. Priča je to o mladićima Čarliju i Đaniju, dvojici vječitih studenata, koji se provode tijekom studiranja. Žele osvojiti srce svojih izabranih dama, međutim za udvaranje im je potrebno prisustvo Čarlijeve tetke, slavne milijunašice, a nje nema. Iznenada se pojavljuje njihov prijatelj Jura, glumac, koji se priprema za probu predstave u kojoj igra stariju gospođu. Sine im ideja, da njega predstave, kao tetku...
 
Cijena ulaznice: 30 kn. Sav prihod od ulaznica za ovu predstavu donirat će se, u suradnji sa Društvom Naša Djeca Vinkovci, za kupovinu EEG aparata dječjeg odjela Opće bolnice Vinkovci.