Preskočite na glavni sadržaj

Ljetna škola gitare Koprivnica 2012.

U sklopu međunarodnog gitarističkog natjecanja 'Porečki Tirando' koje je proteklog vikenda održano u Poreču u organizaciji POU Poreč i OGŠ 'Slavko Zlatić', a po pozivu umjetničkog direktora prof. Ante Radnića, članovi Udruge gitarista klasične gitare Allegro Koprivnica prezentirali su projekt  Ljetne škole gitare Koprivnica 2012. 
vrijeme: 19.08.2012.
prijava: 11.06.2012
mjesto: Koprivnica
url: http://www.allegro.com.hr

Ove godine Ljetna škola gitare Koprivnica održat će se u dva termina krajem mjeseca kolovoza.

Ovakav koncept ljetne škole gitare ne postoji u Hrvatskoj pa ni šire te vodstvo Udruge Allegro vjeruje da može isti razviti u „brand“ koji će biti prepoznatljiv u budućim godinama što će svakako pridonijeti popularizaciji sviranja gitare kod mladih u Koprivnici, pozicioniranju Koprivnice kao bitnog obrazovnog središta za sviranje klasične gitare, promociji Glazbene škole u Koprivnici koji će se postići prezentacijom ljetne škole putem ovakvih prezentacija, interneta i javnih glasila širom Hrvatske.

Ljetna škola gitare financira se jednim dijelom školarinom koju plaćaju sami polaznici škole dok je drugi dio  pokriven sredstvima Grada Koprivnice koji je bio glavni pokrovitelj Ljetne škole gitare Koprivnica 2011. , a članovi Udurge vjeruju da će  podržati i ovogodišnju Ljetnu školu gitare Koprivnica 2012.

Na web stranici organizatora trenutno stoji informacija:
19.-25.08.2012. - još samo 1 slobodno mjesto
drugi termin: 26.08.-01.09.2012. još 5 slobodnih mjesta

Više informacija o ovogodišnjoj Ljetnoj školi pročitajte na www.allegro.com.hr